FOTO’S AANLEVEREN

BEDANKT VOOR JE BESTELLING

Leuk dat je een fotoboek wilt laten maken!

Lees hieronder de aanwijzingen en tips door voor het aanleveren van jouw foto’s.
Nadat je foto’s zijn ontvangen krijg je even een persoonlijke terugkoppeling of je foto’s in goede orde ontvangen zijn. Daarna zal worden gestart met het ontwerp van jouw leukste fotoboek!

ALLE FOTO'S IN 1X AANLEVEREN

Om te zorgen dat alles zo soepel en zo snel mogelijk verloopt is het belangrijk dat alle foto’s die je in het fotoboek verwerkt wilt hebben, tegelijk worden aangeleverd. Wil je later toch nog extra foto’s toevoegen nadat het eerste ontwerp klaar is, dan kan niet gegarandeerd worden dat deze alsnog verwerkt kunnen worden als daardoor het ontwerp grotendeels opnieuw gedaan moet worden.

GEEN WHATSAPP FOTO'S

Whatsapp verkleind jouw foto’s waardoor naast de afmeting ook de kwaliteit van de foto heel erg achteruit gaat. Foto’s kunnen dan niet meer/of niet meer groot in het fotoboek verwerkt worden. Vraag daarom altijd de originele foto’s op bij je reisgenoten en lever deze aan.
Door je telefoon met een kabel met de computer te verbinden kun je de originele foto’s naar de computer verplaatsen. Mocht je toch WhatsApp foto’s aanleveren dan kunnen deze niet groot in het fotoboek verwerkt worden.

RESERVE FOTO'S

Naast de foto’s die je in het fotoboek wilt laten verwerken, mag je ook een reservemapje met foto’s aanleveren die de uiteindelijke selectie (net) niet gehaald hebben. Soms is er op een pagina namelijk net wat ruimte over voor een extra foto, welke dan uit de reservemap gehaald kan worden. 
Het toevoegen van de reservemap is niet verplicht maar werkt voor mij erg prettig en geeft jou de kans om nog wat extra foto’s in het fotoboek op te laten nemen.

HANDLEIDING

Foto’s mogen via WeTransfer verstuurd worden naar info@hetleukstefotoboek.nl, vermeld daarbij je naam en het offertenummer.
Om er voor te zorgen dat de foto’s in chronologische volgorde in het boek komen is het verstandig om de foto’s per dag in een apart mapje te doen.
Hetzelfde geldt als je ervoor gekozen hebt om de fotoselectie door mij te laten doen, dan de foto’s ook graag in mapjes per dag aanleveren. Bekijk hier de korte handleiding voor het aanleveren van je foto’s. 

HEB JE VRAGEN?

Heb je nog vragen, stuur dan even een E-mail of WhatsApp-bericht. Bellen mag natuurlijk ook.

Scroll naar boven