VERRAS JOUW KLANTEN

SAMENWERKEN

Veel reisorganisaties proberen zich te onderscheiden van andere reisorganisaties, of willen graag iets extra’s aan hun klanten geven. Jouw klant een fotoboek met de mooiste foto’s van hun reis aanbieden is daarvoor de perfecte manier!

Tegenwoordig moeten we namelijk al zoveel en hebben we vaak geen tijd om een fotoboek van onze mooiste herinneringen te maken, terwijl we na een reis wel met een berg foto’s thuiskomen. De foto’s blijven vaak op een telefoon staan en er wordt op die manier niet of nauwelijks de tijd genomen om er nog eens naar te kijken.

Door je klant de mogelijkheid te geven een fotoboek te laten maken weet je zeker dat ze nog vaak door het fotoboek zullen bladeren en herinnerd zullen worden aan de mooie reis die ze met jouw reisorganisatie gemaakt hebben.

Het enige wat jouw klant hoeft te doen is het aanleveren van de foto’s, en een ontwerpstijl en eventuele extra opties te kiezen. Zelfs het selecteren en eventueel bewerken van de foto’s kan jouw klant aan ons overlaten!

Over wat en hoeveel jij je klant precies wilt aanbieden kunnen we op maat gemaakte afspraken maken.

WAAROM JOUW KLANTEN EEN FOTOBOEK AANBIEDEN

klein logo

IEDEREEN WIL GEMAK

Veel mensen willen graag een fotoboek van hun reis, maar zien op tegen het maken van een fotoselectie en het fotoboek. Wanneer zij van te voren weten dat ze een fotoboek krijgen kan dat net het laatste zetje geven om die fantastische reis bij jou te boeken. 

klein logo

EXTRA RECLAME

Wanneer je jouw klant het fotoboek cadeau geeft kun je er voor kiezen om het logo van jouw reisorganisatie op de achterkant van het fotoboek te laten drukken. Op die manier ziet iedereen die het fotoboek bekijkt dat de reis met jouw reisorganisatie gemaakt is.

klein logo

BEKENDHEID OP SOCIAL MEDIA

Indien de klant dat wenst krijgen zij naast het fysieke boek een digitale versie zodat zij de foto’s van hun prachtige reis die ze bij jou geboekt hebben op social media kunnen delen.

klein logo

BLIJVENDE INDRUK

De klant zal elke keer bij het zien van het fotoboek opnieuw herinnerd worden aan die mooie reis die ze bij jou geboekt hebben.

klein logo

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Onderscheid je van andere reisorganisaties om nét wat extra’s aan jouw klanten te bieden.

klein logo

FLEXIBEL

Er zijn vele vormen van samenwerkingen met Het Leukste Fotoboek mogelijk. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

WAAROM EEN FOTOBOEK VAN HET LEUKSTE FOTOBOEK

UNIEKE FOTOBOEKEN

Er zijn veel verschillende unieke ontwerpstijlen mogelijk die je nergens anders tegenkomt.

STIJLVOL FOTOBOEK GEGARANDEERD

Alle fotoboeken worden pagina voor pagina met de hand opgemaakt waardoor je verzekerd bent van een stijlvol fotoboek.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Het fotoboek gaat pas naar de drukker zodra de klant helemaal tevreden is met het ontwerp.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Veel extra opties zoals een routekaart of statistieken mogelijk die het fotoboek nog meer laten stralen!

KWALITEIT GEGARANDEEERD

De fotoboeken worden met de grootste precisie ontworpen, en gemaakt van hoogwaardige materialen.

ERVARING

Jarenlange ervaring waardoor voor elk vraagstuk een oplossing zo gevonden is en elk idee tot leven komt.

GEEN BEPERKINGEN IN PAGINA'S

Vooral voor reizigers die lange reizen en veel foto’s maken is dit een interessante eigenschap, de fotoboeken kunnen namelijk uitgebreid worden tot 400(!) pagina’s.

REISVERSLAGEN

Naast foto’s kunnen ook uitgebreide reisverslagen toegevoegd worden.

LAAT EEN UNIEK EN STIJLVOL FOTOBOEK MAKEN

BEKIJK HIER ALLE VOORBEELDFOTOBOEKEN

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Een fotoboek vertelt een verhaal, het verhaal van jouw klant. Een goed verhaal vertellen kost echter tijd en je hebt ook enig verteltalent nodig. Voor iedereen die een echt uniek, luxe en stijlvol fotoboek wil maar niet beschikt over genoeg tijd, zin of creativiteit bestaat onze ontwerpservice. Het is voor jouw klant de gemakkelijkste manier om zijn foto’s om te laten toveren in een stijlvol fotoboek, zonder zelf uren lang te hoeven klungelen met standaard ontwerpsoftware van bijvoorbeeld een Albelli, CEWE, etc.

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp van het fotoboek, maar ook dat het in hoge kwaliteit gedrukt wordt en jouw klant zijn/haar Leukste Fotoboek snel in handen heeft. De prijzen zijn dus voor het totaalpakket. Voor een overzicht van alle prijzen verwijzen we je door naar ons prijsoverzicht.

Het formaat wat je het beste kunt kiezen hangt af van je budget en het soort foto’s dat je hebt gemaakt.

Het meest populaire formaat is de vierkant XL. In dit formaat komen zowel liggende als staande, als vierkante foto’s goed tot hun recht. Door het grote formaat worden de paginavullende foto’s echt groot afgedrukt, en zijn ook de foto’s die iets kleiner in het fotoboek komen nog steeds groot en goed zichtbaar.

Het Liggend L formaat is ook een erg populair formaat omdat in een liggend fotoboek vooral liggende foto’s goed tot hun recht komen, en de meeste mensen hun foto’s voornamelijk in de liggende stand fotograferen. Vooral bij reisfoto’s waarbij landschappen zijn gefotografeerd zijn de formaten Liggend L en Liggend XL uitermate geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een rondreis door Amerika waarbij je allemaal foto’s hebt gemaakt van de prachtige natuur in de Nationale Parken, of de safari die je in Afrika hebt gemaakt.

Een staand formaat is minder populair en voornamelijk geschikt als je veel foto’s in de portretstand hebt gemaakt. Vaak is dit zo wanneer je portretfoto’s hebt gemaakt. Een nadeel van dit formaat is dat het minder makkelijk open blijft liggen. Als je het boek open doet klapt het al gauw vanzelf weer dicht. Dit komt doordat het boek over de langste zijde is ingebonden.

Het advies zal altijd zijn om voor een vierkant of liggend fotoboek te kiezen.

Hoeveel foto’s er in het fotoboek passen is afhankelijk van het gekozen formaat, ontwerpstijl en of er een reisverslag in het fotoboek verwerkt dient te worden.
Een fotoboek bevat minimaal 24 pagina’s, hierin passen doorgaans zo’n 80 foto’s. 

Veel reisorganisaties kiezen ervoor om hun klanten een fotoboek van 24 pagina’s (basis) aan te bieden waarna de klant tegen eigen bijbetaling extra pagina’s en foto’s toe kan voegen. 

Ja, dat kan. Heeft jouw klant tijdens zijn reis een reisverslag bijgehouden en wil hij/zij deze graag verwerkt hebben tezamen met zijn foto’s? Dit is zeker mogelijk en een leuke persoonlijke toevoeging aan het Fotoboek.
Grote stukken tekst levert jouw klant (in een wordbestand) tegelijk met de foto’s aan zodat dit gelijk mee kan worden genomen in het eerste conceptontwerp.  Losse zinnen of woorden kunnen na het conceptontwerp nog worden toegevoegd worden.

Binnen 10 werkdagen (maar vaak eerder) na het aanleveren van de foto’s, ontvangt jouw klant het conceptontwerp van zijn unieke persoonlijke fotoboek. Jouw klant heeft de gelegenheid om feedback te geven en eventueel fotobijschriften toe te voegen. Vervolgens zal de feedback binnen 3 werkdagen verwerkt worden en het aangepaste conceptontwerp opnieuw ter controle naar jouw klant verstuurd worden. Na goedkeuring  van het ontwerp wordt het naar de drukker verzonden. Jouw klant ontvangt vervolgens het fotoboek binnen 8-10 werkdagen (wij hebben deze tijd nodig voor de productie en het verzenden).
Heb je spoed of een harde deadline, neem dan contact op. We zullen dan samen kijken wat er mogelijk is.

Jazeker, nadat het eerste ontwerp klaar is heeft jouw klant de mogelijkheid om feedback te geven en eventueel fotobijschriften toe te voegen. Vervolgens zal de feedback binnen 3 werkdagen verwerkt worden en het aangepaste conceptontwerp opnieuw ter controle naar jouw klant verstuurd worden. Het ontwerp wordt pas naar de drukker verzonden zodra het helemaal naar wens is.

De foto’s dienen in principe aangeleverd te worden via WeTransfer. In deze handleiding
staat alles stap voor stap uitgelegd. Mocht jouw klant er alsnog niet uitkomen en liever een USB-stickje opsturen met foto’s, dan mag dat ook. Jouw klant ontvangt de USB-stick dan weer retour tegelijkertijd met de levering van het fotoboek.

Dat kan zeker. Tegen een gereduceerde prijs kan jouw klant een of meerdere identieke exemplaren bestellen. 

Scroll naar boven