Formaten en verschillende type fotoboeken

Onze fotoboeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afmetingen. Een handzaam formaat die je makkelijk mee kunt nemen, een groot formaat voor op de koffietafel of een formaat wat daar tussenin zit. Als het fotoboek van het door jou gekozen formaat opgemaakt is kun je ervoor kiezen om tegen een gereduceerd tarief een extra exemplaar van hetzelfde boek of een kleine versie van je leukste fotoboek bij te bestellen.

We bieden 2 verschillende types fotoboeken aan. Fotoboeken met een standaard binding en fotoboeken met vlakliggende binding.

Naast de binding is het grootste verschil dat vlakliggende fotoboeken standaard op 360 grams fotopapier gedrukt worden en fotoboeken met een standaard binding op 200 grams standaard papier gedrukt worden.
Daarnaast is er enig verschil in het aantal extra opties die er bij besteld kunnen worden. Zo kunnen fotoboeken met een standaard binding besteld worden met een leeslint en leren of linnen omslag, en kunnen vlakliggende fotoboeken afgewerkt worden met een foliedruk (goud-, zilver- of lakkleur) en kan er een luxe bewaarbox bij besteld worden.

Bekijk hieronder de overzichtspagina's van de verschillende type boeken.


Bestel hier je fotoboekAanvraagformulier