Reviews

Bekijk hieronder de beoordelingen van het Leukste Fotoboek.
Heb je zelf een fotoboek laten maken door ons, laat hieronder dan gerust een review achter.

Supermooi boek

5,0 rating

Wij zijn super tevreden met ons fotoalbum van de reis naar Tanzania. Vooral erg fijn dat ik er weinig omkijken meer naar had maar toch wel
Mee mocht kijken naar het ontwerp. Het contact met Ellen verloopt ook erg soepel en je kan makkelijk en snel even overleg hebebn over het resultaat. Zeker een aanrader!

Noura Akdi

Echt een heel mooi fotoboek!!

5,0 rating

Wij (Ellen en ik) hebben er echt een heel mooi boek van kunnen maken! De samenwerking was erg goed en het enthousiasme waarmee dat gepaard ging was aanstekelijk. Het boek is een paar keer heen en weer gestuurd totdat wij allemaal vonden dat het ‘perfect’ was. Niets was eigenlijk te veel. De programma’s waren gemakkelijk te gebruiken en als je er niet helemaal uitkwam waren er goede duidelijke handleidingen. Heb mijzelf verbaasd hoe professioneel de aanpak was. Heel plezierig samengewerkt en het resultaat was er ook naar. Complimenten voor hetleukstefotoboek.!! Echt een aanrader!

Hans Kuiters

Geweldig!

5,0 rating

Een enorme aanrader! Snel en persoonlijk contact en een geweldig resultaat. Heel fijn om het uit handen te geven en toch zelf alles te mogen bekijken, aanpassen en goedkeuren. Bedankt Ellen!

Sien

Echt een aanrader!

5,0 rating

Helemaal tevreden met mijn fotoboek. Superhandige service, ik heb zelfs het uitzoeken van de foto’s laten doen zodat ik er zelf helemaal geen omkijken meer naar had. Het eerste ontwerp zag er al fantastisch uit, en was een goede weergave van mijn reis. Hierna nog volledig de mogelijkheid gehad om dingen aan te laten passen zodat het perfect was. Voor mijn volgende reizen kom ik weer terug bij Het Leukste Fotoboek!

Jorieke

Uniek fotoboek

5,0 rating

Goed advies gehad over welke opties en stijl het beste bij mijn foto’s en wensen past. Goed en snel contact. Ellen zorgt ervoor dat het echt een uniek fotoboek wordt.

Annelies

Prachtig fotoboek van onze rondreis

5,0 rating

Vandaag het fotoboek van onze reis door Amerika ontvangen. Het fotoboek is super gaaf geworden. Door de tijdschriftomslag en de manier waarop het reisverslag in het boek is verwerkt lijkt ons fotoboek net een magazine. Dit hadden wij zelf, zeker in zo’n korte tijd, niet zo mooi kunnen maken.

Joost

Ideale service en perfect boek

5,0 rating

Echt enthousiast over het resultaat, beter als gehoopt. En ook alle ruimte gekregen om aanpassingen te laten doen. Ideaal voor een topboek waar je zelf geen tijd voor hebt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Frank

Erg goede services en communicatie

5,0 rating

Ik raad ‘Het leukste fotoboek’ zeker aan! Erg goede services en communicatie. Je krijgt volledig de ruimte om je eigen wensen in het boek terug te laten komen.
Daarnaast krijg je in zeer korte tijd een mooi resultaat in je handen!

Martin

Fantastisch fotoboek

5,0 rating

Helemaal blij met het leukste fotoboek, al mijn wensen zijn verwerkt in een fantastisch fotoboek, geheel gemaakt naar de stijl die we gewent waren. prima contact, en een supermooi product. helemaal top.

Marcel

Ontzettend blij met het eindresultaat

5,0 rating

Bij Het Leukste Fotoboek van zowel mijn vakantie naar New York als naar Cuba een prachtig fotoboek laten maken! Ontzettend blij met het eindresultaat, zo mooi had ik een fotoboek zelf niet gekregen. En ook super om wel tussendoor steeds de mogelijkheid te hebben om aanpassingen door te geven. Zo wordt het wel echt het fotoboek, zoals je het zelf voor ogen had. Het Leukste Fotoboek is een absolute aanrader voor iedereen die een prachtig fotoboek van zijn/haar vakantie wil, maar er zelf de tijd of het zin niet voor heeft om het te maken!

Maaike