Reviews

Bekijk hieronder de beoordelingen van het Leukste Fotoboek.
Heb je zelf een fotoboek laten maken door ons, laat hieronder dan gerust een review achter.

Een fantastische cadeau

5,0 rating

Met dank aan Ellen’s snelle en fantastische service hebben we in minder dan een week zeker het leukste foto- felicitatie boek voor het 50 jarige huwelijks jubileum van onze ouders in elkaar kunnen zetten. Wat een tof cadeau was dat om te geven.
Zeker in deze tijd!
Nogmaals bedankt Ellen en heel graag tot ‘ziens’ voor een volgende opdracht.

Merre

Prachtig uitgevoerde herinneringen aan een reis naar Ghana

5,0 rating

Onze reis naar Ghana, waar we vroeger gewoond hebben is prachtig vastgelegd in een heel mooi fotoboek. Lang zitten worstelen met het samenstellen. Mede door de samenwerking met Ellen nu een prachtig boek , geworden, elke cent waard.
Bedankt.

Jan Bert Ubels

Prachtig fotoboek, hele fijne samenwerking

5,0 rating

Voor de 18e verjaardag van onze dochter heb ik door Ellen een fotoboek laten samenstellen met foto’s van geboorte tot nu. Het boek is echt waanzinnig mooi geworden. De samenwerking met Ellen was heel erg fijn. Het was wat kort dag, maar Ellen heeft alles in het werk gezet om het boek toch op de verjaardag van onze dochter te kunnen geven. Ellen is heel zorgvuldig, creatief, heeft goede ideeën, reageert snel, past alles net zolang aan tot dat je helemaal tevreden brengt en alles is zo’n beetje mogelijk. En de kwaliteit is echt heel erg goed: een prachtig boek als eindresultaat!
Ellen, dankjewel!!

Marieke

Helemaal blij!

4,0 rating

Ontzettend blij met mijn fotoboek van onze reis door Zuid-Amerika! Fijne communicatie en vlotte service. Dankjewel Ellen!

Judith

Prachtig fotoboek!

5,0 rating

Wij zijn 15 maanden op reis geweest en hebben een blog bijgehouden. Hiervan wilden we erg graag een mooi fotoboek maken. We kwamen uit bij hetleukstefotoboek.nl het contact was vanaf het begin heel leuk en prettig. Het was geen probleem dat het een wat langer/groter project zou worden en dat we niet alles tegelijk zouden aanleveren.
Verder was het echt een genot om te bekijken wat er gemaakt was. Ellen voelde telkens weer goed aan welke fotos voor ons extra speciaal waren en stemde alles mooi op elkaar af. We vinden het bijna ‘jammer’ dat het project klaar is nu, geen gezellige mailtjes en links om naar uit te kijken meer.
We zijn echt superblij met het resultaat! Dankje wel Ellen!

Sjoerd en Vera

Geweldig concept, geweldig fotoboek

5,0 rating

Het leukste fotoboek biedt een geweldig concept met vele leuke extra’s. Ellen maakt van je foto’s een prachtig boek, dit concept mailt ze naar je. Je hebt dan de mogelijkheid aanpassingen door te geven. Prettige en vlotte communicatie. In mijn geval waren aanpassingen amper nodig. Ik vond het ontvangen van het boek echt een cadeautje. Het resultaat is prachtig, echt nagenieten. Ook goede kwaliteit overigens. Super bedankt en mocht mijn reis naar Tanzania doorgaan, zal ik zeker een beroep op je doen!

Anna Verhoeven

Geweldig!

5,0 rating

Zo ontzettend blij met mijn fotoboek van onze rondreis in Amerika:-) Het contact met Ellen was super vriendelijk en vlot! Kan het iedereen aanraden! Ons volgende fotoboek wil ik ook zeker weer hier laten maken!

Laura

Heel blij mee!

5,0 rating

Blij dat ik bij Het Leukste Fotoboek terecht ben gekomen. Ik had geen tijd om zelf aan de slag te gaan voor de 18e verjaardag van mijn zoon maar Ellen heeft een prachtig album gemaakt! We hadden heel leuk contact over en weer waarbij ik mijn wensen heb kunnen aangeven. Ik ga zeker nog een keer een fotoboek van een vakantie door Ellen laten maken!

Marieke

GRANDIOOS!

5,0 rating

Never Stop Travelling laat al geruime tijd onze fotoboeken samen stellen door Ellen. Het is fantastisch om te zien hoe Ellen de boeken samen stelt en haar creativiteit maakt het dat we onze reizen opnieuw beleven. Ook onze klanten worden op deze manier wel lekker gemaakt om een bepaalde reis te maken. TOP! Never Stop Travelling is een uiterst tevreden klant! https://neverstoptravelling.eu/

Ruud van Empel

Top service en eindresultaat !

5,0 rating

Ontzettend leuk samenwerken met Ellen : pragmatische aanpak en tekens een fantastisch eindresultaat ! Intussen gaan we richting ons 10 de boek.

Kevin en Vanessa

Prachtige jaarboeken

5,0 rating

Wij hebben inmiddels twee jaarboeken door Ellen laten maken en wat zijn we er blij mee. De communicatie met Ellen verloopt positief, adequaat en snel. Onze opmerkingen worden ook goed verwerkt. Volgend jaar weer een nieuw jaarboek!

Miriam

Prachtige boeken

5,0 rating

Wat zijn wij blij met de fotoboeken die Ellen voor ons gemaakt heeft. Ze zijn prachtig geworden!
Fijne communicatie met een snelle reactie. Doordat we zelf nog allemaal wijzigingen kunnen aangeven zijn het echt “onze” boeken geworden.
Wij zijn zeer tevreden !!

Afke

TOP!

5,0 rating

Via het verre reizen event in contact gekomen met ”het leukste fotoboek”.
Mijn vakantie naar Tanzania en Zanzibar laten maken. Was benieuwd naar het werkelijke tastbare fotoboek, maar wat een resultaat! De communicatie met Ellen is fijn en makkelijk, tussendoor kan je zelf aanpassingen door geven zodat het fotoboek geheel naar eigen smaak wordt gemaakt.
Heb je geen zin en/of tijd om zelf een fotoboek te maken, dan is ”het leukste fotoboek” zeker een aanrader!

Siem

Supermooi boek

5,0 rating

Wij zijn super tevreden met ons fotoalbum van de reis naar Tanzania. Vooral erg fijn dat ik er weinig omkijken meer naar had maar toch wel
Mee mocht kijken naar het ontwerp. Het contact met Ellen verloopt ook erg soepel en je kan makkelijk en snel even overleg hebebn over het resultaat. Zeker een aanrader!

Noura Akdi

Echt een heel mooi fotoboek!!

5,0 rating

Wij (Ellen en ik) hebben er echt een heel mooi boek van kunnen maken! De samenwerking was erg goed en het enthousiasme waarmee dat gepaard ging was aanstekelijk. Het boek is een paar keer heen en weer gestuurd totdat wij allemaal vonden dat het ‘perfect’ was. Niets was eigenlijk te veel. De programma’s waren gemakkelijk te gebruiken en als je er niet helemaal uitkwam waren er goede duidelijke handleidingen. Heb mijzelf verbaasd hoe professioneel de aanpak was. Heel plezierig samengewerkt en het resultaat was er ook naar. Complimenten voor hetleukstefotoboek.!! Echt een aanrader!

Hans Kuiters

Geweldig!

5,0 rating

Een enorme aanrader! Snel en persoonlijk contact en een geweldig resultaat. Heel fijn om het uit handen te geven en toch zelf alles te mogen bekijken, aanpassen en goedkeuren. Bedankt Ellen!

Sien

Echt een aanrader!

5,0 rating

Helemaal tevreden met mijn fotoboek. Superhandige service, ik heb zelfs het uitzoeken van de foto’s laten doen zodat ik er zelf helemaal geen omkijken meer naar had. Het eerste ontwerp zag er al fantastisch uit, en was een goede weergave van mijn reis. Hierna nog volledig de mogelijkheid gehad om dingen aan te laten passen zodat het perfect was. Voor mijn volgende reizen kom ik weer terug bij Het Leukste Fotoboek!

Jorieke

Uniek fotoboek

5,0 rating

Goed advies gehad over welke opties en stijl het beste bij mijn foto’s en wensen past. Goed en snel contact. Ellen zorgt ervoor dat het echt een uniek fotoboek wordt.

Annelies

Prachtig fotoboek van onze rondreis

5,0 rating

Vandaag het fotoboek van onze reis door Amerika ontvangen. Het fotoboek is super gaaf geworden. Door de tijdschriftomslag en de manier waarop het reisverslag in het boek is verwerkt lijkt ons fotoboek net een magazine. Dit hadden wij zelf, zeker in zo’n korte tijd, niet zo mooi kunnen maken.

Joost

Ideale service en perfect boek

5,0 rating

Echt enthousiast over het resultaat, beter als gehoopt. En ook alle ruimte gekregen om aanpassingen te laten doen. Ideaal voor een topboek waar je zelf geen tijd voor hebt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Frank