Nieuw in het assortiment


 
Bij Het Leukste Fotoboek blijven we steeds nieuwe dingen ontwikkelen en ontwerpen. Houdt daarom onze website, blog en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.
 

 

Nieuw aanvraagformulier

Onlangs is het nieuwe aanvraagformulier gelanceerd. Het formulier is een stuk overzichtelijker omdat veel keuzes nu weergegeven worden met afbeeldingen. Daarnaast is er ook geen verschillend formulier meer nodig voor boeken met een vlakliggende binding en boeken met een standaard binding. Het formulier is zo ingericht dat alleen de mogelijke opties verschijnen die passen bij het door jou gekozen formaat, binding, ontwerpstijl etc.

Heb je het nieuwe aanvraagformulier al gezien?


 
 

Nieuwe ontwerpstijl

Naast de speelse ‘unieke ontwerpstijl’ en de strakke ‘moderne ontwerpstijl’ hebben we nog een nieuwe stijl geïntroduceerd.

Heb je iets minder budget of wil je alle foto’s groot in het fotoboek verwerkt hebben, kies dan voor de Standaard ontwerpstijl. Bij deze stijl kunnen geen reisverslag/tekst of eventuele statistieken verwerkt worden, maar worden wel alle foto’s extra groot (in de meeste gevallen zelfs paginavullend) weergegeven. Wat er onder andere voor zorgt dat je al gauw een lekker dik boek krijgt tegen een voordelig tarief.

De achtergronden bij de standaard ontwerpstijl zijn zwart of wit, en elke pagina wordt handmatig opgemaakt wat er voor zorgt dat elk fotoboek is.

Net als bij de andere 2 ontwerpstijlen kun je je fotoboek verder laten personaliseren met de verschillende extra opties.

Blader hier door een voorbeeld van de nieuwe Standaard ontwerpstijl.
 
 
 
 

Nieuw formaat

Met de nieuwe ‘standaard ontwerpstijl’ wordt er ook een nieuw formaat geïntroduceerd. Het gaat om het Liggend M formaat. Dit is het voordeligste formaat en is een leuk klein handzaam formaat die je overal mee naartoe neemt! Het nieuwe formaat is al verkrijgbaar vanaf €47,95. Bekijk hier alle formaten.
 
 
 
 

Mis je nog iets?

Wat mis jij nog in het assortiment van Het Leukste Fotoboek?


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *