Kinderen

 

Heb je het afgelopen jaar veel foto’s van je kinderen gemaakt, of nog uit het verleden liggen? Voeg ze dan samen in een mooi fotoboek en kies voor het thema Kinderen. Kinderfotoboeken worden opgemaakt met wat meer kleurrijke achtergronden. Zie de voorbeelden om hiervan een indruk te krijgen. Er kan gekozen worden voor een moderne ontwerpstijl of onze unieke ontwerpstijl.

Net als babyfoto’s komen kinderfoto’s ook vaak mooi uit in een zwart-wit fotoboek.
Zwart wit-foto’s hebben een speciaal effect en komen het mooiste uit in combinatie met rustige achtergronden in pasteltinten. Ook de achtergronden kunnen in zwart-wit opgemaakt worden, geef je voorkeur aan in het opmerkingenveld.

Bij de standaard ontwerpstijl worden alle foto’s extra groot (in de meeste gevallen zelfs paginavullend) weergegeven. Wat er onder andere voor zorgt dat je al gauw een lekker dik boek krijgt tegen een voordelig tarief.

Indien je graag een zwart-wit fotoboek wil kunnen wij al je kleurfoto’s omzetten naar zwart-wit, kies dan voor ‘kleurfoto’s omzetten naar zwart-wit’ die als extra optie toegevoegd kan worden.

 

Fotoboek bestellen

Kinderen


Bestel hier je fotoboekAanvraagformulier

Toch liever een ander thema?